Archive | Blog RSS feed for this section

Magyaros rántás

Magyaros rántás

Olvass tovább
Tejszínes habarás

Tejszínes habarás

Olvass tovább
Paprikás rántás

Paprikás rántás

Olvass tovább
Hagyma rántás

Hagyma rántás

Olvass tovább
Habarás tejjel

Habarás tejjel

Olvass tovább
Tejfölös habarás

Tejfölös habarás

Olvass tovább
Habarás

Habarás

Olvass tovább
Rántás

Rántás

A rántás liszt és valamilyen zsíradék összekeverésével készül. A zsíradék lehet vaj, olaj, libazsír, sertészsír. Fontos, hogy fűszerekkel a rántást nem pirítjuk meg, mert megégnek és rossz ízt adnak. A rántás elkészítése A zsíradékot felmelegítjük, felforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet és folyamatos kavarással megpíritjuk. A píritással megváltozik az íze, így az ételeket megszínezi. Rántások típusai: hideg: […]

Olvass tovább
RSS
Follow by Email