A csirkecombokat alaposan megmossuk, majd szárítás után lehúzzuk a bőrt róluk és félbevágjuk őket.
A vöröshagymát és a fokhagyma gerezdeget megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk.
Az olajat elkezdjük hevíteni, majd üvegesre pároljuk benne a vöröshagymát, valamint a fokhagymát.
Ha a hagyma üvegesre párolódott, adjuk hozzá a csirkecombokat is. Az ízesítéshez használjunk kurkumát, köményt, valamint sózzuk meg. Pirítsuk legalább 10 percig, majd öntsük hozzá a passzírozott paradicsomot, egy kis vizet majd pedig keverjük össze alaposan.
A ragu elkészítéséhez reszeljük a gyömbért, és adunk hozzá fahéjat, aszalt szilvát, 1 csipet sáfrányt, valamint a 2 lime levét. Alaposan összekeverjük őket, majd adjuk hozzá az ételhez. Folyamatos kevergetés mellett főzzük legalább fél órán keresztül, amíg a hús megpuhul. Ha elég puha a hús, hozzáadjuk a tejszínt is, majd néhány percig még főzzük.
Tálaláskor friss petrezselyem zöldjével díszíthetjük az ételt.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.