Bajor hústekercsek

Bajor hústekercsek

A hússzeleteket enyhén klopfoljuk ki mindkét oldalán, szórjuk meg borssal és sóval, utána kenegessük be őket egyenként mustárral. Az uborkákat és a répát vágjuk fel hosszú, vékony csíkokra vagy szeletekre, tegyük ugyanezt a húsos szalonnával is. A petrezselyem zöldjét vágjuk fel apróra. A mustárral bekent szeletekre fektessük rá az uborka, répa és szalonnacsíkokat, majd szórjuk meg zöld- petrezselyemmel. Ezután a hússzeleteket tekerjük fel.

A rögzítésükhöz szúrjuk át őket hosszú fogpiszkálókkal vagy hústűvel, és 3 evőkanálnyi olajon pirítsuk meg őket. Öntsük föl a húslevessel, a leveszöldségeket hasábokra vágva tegyük mellé és főzzük puhára. Az ízesítéshez használatunk babérlevelet is. Ha minden megpuhult, a zöldségeket turmixgéppel dolgozzuk össze a levessel, adjuk hozzá a tejfölt, és öntsük vissza a tekercsekre.

Az étel mellé kínálhatunk szalonnás burgonyagombócot is.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email