A húst megtisztítjuk, majd nagyon apró kockákra vágjuk fel.
A vöröshagymát megtisztítjuk a héjától, majd apróra vágjuk. A felvágott hagymát forró olajon üvegesre pároljuk, ízlés szerint megszórjuk sóval, borssal. majd a felkockázott húst rárakjuk, az egészet alaposan összekeverjük. Annyi vizet adjunk hozzá, amennyi éppen ellepi a húst. Ha a hús megfőtt, húsdaráló segítségével finomra ledaráljuk.
Egy fazékban kezdjünk el vizet forralni, adjunk hozzá egy kis sót, majd a forrásban lévő vízbe helyezzük bele a spagetti tésztát.
Egy nagy lábasban öntsünk pár decit a megmaradt szaftból, majd adjuk hozzá a húst is. Ha elkezdett forrni, hozzáadjuk a paradicsomlevet is. Ízesítéshez használjunk sót és borsot, valamint oregánót, bazsalikomot. Az étel néhány perc alatt összefő. Mostanra már a tészta is elkellett hogy készüljön, a szűrést és csepegtetést követően keverjük őket össze. Az ételt a tálaláskor szórjuk meg reszelt sajttal is.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.