Borsó krémleves

Borsó krémleves

Az újhagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel karikákra. A zöldfűszereket megmossuk, majd vágjuk fel őket durva darabokra. A két burgonyát hámozzuk meg, majd kockázzuk fel.

Kezdjük el hevíteni a vajat, majd dinszteljük meg a felkarikázott újhagymát. Ha üvegesre pároltuk a hagymát, adjuk hozzá a felkockázott burgonyát, majd pirítsuk néhány percig. Közben adjuk hozzá a borsót is.

A zöldségleves alaplevet készítsük el leveskockából, majd adjunk hozzá sót.

Öntsük hozzá az alaplevet a borsóhoz, majd forraljuk fel. Kis lángon főzzük legalább 25-30 percig, majd adjuk hozzá a tejszínt.

Egy botmixer segítségével dolgozzuk össze az alapanyagokat, majd adjunk hozzá némi mentalevelet, majd szórjuk meg őrölt borssal.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email