Borsos tokány tésztával

Borsos tokány tésztával

A húst alaposan megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd vékony csíkokra vágjuk őket. A hagymát apróra kockázzuk, a paprikát és a paradicsomot tisztítást követően szintén felkockázzuk.

A szalonnát vágjuk fel vékony csíkokra, majd a saját zsírjában pirítsuk meg, adjunk hozzá némi olajat, majd megdinszteljük meg benne az apróra vágott vöröshagymát.

Adjuk hozzá a húst, majd pirítsuk addig, míg el nem kezd fehéredni.

Megsózzuk, megborsozzuk, majd pedig hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot is.  Keverjük össze őket, majd adjunk hozzá annyi vizet, ami ellepi. Kb. 40-45 percig főzzük, amíg a hús meg nem puhul, a víz pedig el nem fő róla.

Egy fazék vízhez sót és olajat adunk, majd készre főzzük benne a szarvacska tésztát. Ezt követően az étel készen áll a találásra.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email