Brassói aprópecsenye

Brassói aprópecsenye

A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd kockázzuk fel. A szalonnát apró kockákra vágjuk fel, majd egy kevés olajon kisütjük. Hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, majd ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk.

A sertéshúst feldaraboljuk, és forró olajon elkezdjük pirítani. A húshoz hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, sóval, borssal megszórjuk.

Amikor a hús már félig elkészült, hozzáadjuk a szalonnás vöröshagymát, egy kevés vizet öntünk alá. Alaposan összekeverjük, és egy fedő alatt addig főzzük, amíg a hús el nem készül.

A burgonyát megpucoljuk, apró kockára vágjuk, és forró, bő olajban készre sütjük.

Ha elkészült, akkor hozzáadjuk a húshoz, majd alaposan összekeverjük őket. Tálaláskor némi savanyú uborkát is adhatunk hozzá.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email