Chilis bab

Chilis bab

A vöröshagymákat tisztítsuk meg, majd kockázzuk fel apró darabokra. Forró olajon kezdjük el üvegesre párolni, majd adjuk hozzá az összezúzott fokhagymákat is. Mikor már majdnem készen van, szórjuk meg fűszerpaprikával, majd némi pirítást követően öntsük fel fél deci vízzel.

A hagymához adjuk hozzá a darált húst is, ez pirítsuk addig, míg ki nem fehéredik.

A paradicsompürét öntsük fel vízzel, majd öntsük hozzá a darált húshoz, Az étel sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd pedig óvatosan adjuk hozzá az őrölt chilit is.  Főzzük tovább addig, míg a hús eléggé puha nem lesz.

Amikor a hús megpuhult, hozzákeverjük a leszűrt bab és a kukorica konzerveket, és további 5-10 percig forraljuk őket, amíg el nem készül az étel.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email