Citromos hal

Citromos hal

A halfiléket dörzsöljük be alaposan citromlével, szórjuk meg enyhén borssal, majd mindkét felüket mártsuk bele lisztbe. Hevítsünk fel az olajat és süssük át hirtelen a halfiléket benne. Ezt követően szedjük ki az olajból és tartsuk őket melegen. A megmaradt zsiradékban süssük meg az apróra vágott fokhagymát majd pedig öntsük fel 2 deci zöldség lével.

Ízesítéshez használjunk babérlevelet, sót, némi apróra vágott petrezselymet, majd helyezzük vissza a halfiléket. Forraljuk fel őket egyszer, majd használjunk a savanyításhoz a kifacsart citromok levét. Az étel tetejét szórjuk meg a maradék petrezselyemzöldjével. Köretként ideális lehet a sült rizs, valamint a friss saláta.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter