Csípős hússaláta

Csípős hússaláta

Csípős hússaláta elkészítése

Először pároljuk meg a zöldbabot, majd pedig főzzük meg héjastól a krumplit is. Ha a krumpli kihűlt, kockázzuk fel. Az újhagymákat vágjuk fel 3-4 centiméteres hosszúságúakra, majd folyamatos keverés mellett süssük meg némi olajban.

Vágjuk fel kockákra a pirospaprikát, majd szintén süssük meg egy kis olajon. Keverjük össze az ecetet a borssal, sóval, adjuk hozzá a mézet, majd némi Cayenne borsot.

A marhahúst kockázzuk fel apróra, majd keverjük össze egy nagyobb tálban az összes többi hozzávalóval.

A csípős öntettel locsolgassuk meg, majd adjunk egy félórát, hogy az ízek összeérjenek.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email