Csirkehúsos rakott tészta gombával

Csirkehúsos rakott tészta gombával

A csirkemell filét mossuk meg alaposan, majd szárítsuk meg. Vágjuk fel apró kockákra, majd adjunk hozzá sót és borsot.

A gombát mossuk meg, majd vágjuk vékony szeletekre.

Egy serpenyőben kezdjünk el olíva olajat hevíteni, majd pirítsuk meg a húst. Adjuk hozzá a gombát, majd pároljuk őket össze legalább 15 percig.

Adjuk hozzá a zöldborsót, majd pároljuk még legalább 5-10 percig.

Ha a zöldségek elég puhák, adjuk hozzá a 2 dl tejszínt, majd ízesítsük sóval, borssal. Főzzük addig kis lángon, míg elég sűrű nem lesz.

Egy fazék forrásban lévő vízben kezdjük el főzni a spagetti tésztát, adjunk hozzá egy csipetnyi sót is.

Ha a tészta elkészült, szűrjük le majd keverjük össze a tejszínes raguval.

Vegyünk elő egy jénait, majd az alját és az oldalait kenjük be egy kis vajjal. Öntsük be a szósszal elkevert tésztát, majd szórjuk meg reszelt sajttal.

Előmelegített sütőben süssük 180 fokon addig, míg a sajt szép aranybarna nem lesz.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email