A csirkemell filét mossuk meg alaposan, majd szárítsuk meg. Vágjuk fel apró kockákra, majd adjunk hozzá sót és borsot.
A gombát mossuk meg, majd vágjuk vékony szeletekre.
Egy serpenyőben kezdjünk el olíva olajat hevíteni, majd pirítsuk meg a húst. Adjuk hozzá a gombát, majd pároljuk őket össze legalább 15 percig.
Adjuk hozzá a zöldborsót, majd pároljuk még legalább 5-10 percig.
Ha a zöldségek elég puhák, adjuk hozzá a 2 dl tejszínt, majd ízesítsük sóval, borssal. Főzzük addig kis lángon, míg elég sűrű nem lesz.
Egy fazék forrásban lévő vízben kezdjük el főzni a spagetti tésztát, adjunk hozzá egy csipetnyi sót is.
Ha a tészta elkészült, szűrjük le majd keverjük össze a tejszínes raguval.
Vegyünk elő egy jénait, majd az alját és az oldalait kenjük be egy kis vajjal. Öntsük be a szósszal elkevert tésztát, majd szórjuk meg reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben süssük 180 fokon addig, míg a sajt szép aranybarna nem lesz.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.