A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel apró kockákra. A csirkemájat mossuk meg, töröljük szárazra, majd szintén kockázzuk fel.
Egy serpenyőben hevítsünk olajat, majd kezdjük el dinsztelni a hagymát. Ha elkészült, adjuk hozzá a májat is, majd adjunk hozzá só és borsot, majd pedig keverjük össze alaposan. Adjunk hozzá némi vizet, majd fedő alatt kezdjük el párolni.
Vegyünk elő egy másik serpenyőt, kezdjünk el benne olajat hevíteni, majd pirítsuk meg a rizst. Öntsük fel vízzel, majd sózzuk, borsozzuk. A konzerv borsót csepegtessük le, majd adjuk hozzá a rizshez akkor, amikor a rizs már majdnem elkészült.
Az elkészült csirkemájat alaposan keverjük össze a rizzsel, majd szórjuk meg reszelt trappista sajttal. Tálaláskor szintén megszórhatjuk az ételt némi reszelt sajttal.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.