A csirkemellet tisztítsuk meg, szárítást követően pedig vágjuk fel kisebb méretű kockákra.
A vöröshagyma héját távolítsuk el, majd vékony, apró darabokra vágjuk fel.
Egy serpenyőben felforrósított olajon pároljuk üvegesre a vöröshagymát, ha elkészült, adjuk hozzá a 4 darabra vágott paradicsomot, valamint a csíkokra vágott paprikát és pároljuk össze őket.
Ha megpároltuk őket, adjuk hozzá a csirkemellet, és süssük addig, míg ki nem fehéredik teljesen.
Vegyük le a tűzről, majd ízesítsük a pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Öntsünk rá 1 deci vizet, majd tegyük vissza a serpenyőt a tűzre. Tegyünk rá fedőt, majd 25-30 perc főzzük puhára az ételt.
A tésztát forró vízbe főzzük ki, melybe egy kis sót is tettünk. Ha elkészült, szűrjük, majd csepegtessük le, és keverjük össze a hússal.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.