Csirkemell rakott zöldségekkel

Csirkemell rakott zöldségekkel

A csirkemell filét megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd kisebb méretű kockákat vágunk belőle. Szórjuk meg sóval, borssal.

Egy serpenyőben kezdjünk el olajat hevíteni, majd kezdjük el pirítani a csirkemellet.

A zöldségeket kezdjük el párolni addig, el nem kezdenek puhulni.

Egy megfelelő méretű hőálló tálat kenjünk ki olajjal, majd öntsük bele és oszlassuk el a csirkemellet. Szedjük rá a zöldségeket is.

A szósz elkészítéséhez keverjük össze a tejszínt a tojással, reszelt sajttal, valamint zúzzuk össze a 3 fokhagymát, majd azokat is adjuk hozzá a szószhoz. Ízesítsük sóval és borssal.

A szószt hozzá öntjük a húshoz és a zöldségekhez, majd egy alufóliával letakarjuk.

A sütőt melegítsük elő 200 fokra, majd süssük 20 percig az ételt.

20 perc elteltével vegyük le az alufóliát, szórjunk rá még egy kevés reszelt sajtot, majd süssük további 10 percig.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email