Csirkés batyu zöldségekkel

Csirkés batyu zöldségekkel

A hagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel apró darabokra. A csirkemell filét mossuk meg, töröljük szárazra, majd ezt is vágjuk apróra.

Az olajat kezdjük el hevíteni, majd dinszteljük meg a hagymát. Ha elkészültünk, szórjunk rá pirospaprikát, majd adjunk hozzá 1 dl vizet. Az apróra vágott csirkemellet adjuk hozzá, majd pedig sózzuk, borsozzuk meg.

A húst pároljuk addig, amíg elég puha nem lesz, majd pedig egy botmixer segítségével pürésítsük.

Egy másik serpenyőben olvasszunk vajat, majd pároljuk meg a zöldségkeveréket, de maradjanak ropogósak.

A fagyasztóból korábban kivett leveles tésztát nyújtsuk ki, majd vágjunk belőle megfelelő méretű négyzeteket. Kanállal adagoljuk hozzájuk a húst, valamint a zöldséget, majd pedig a sarkait fogjuk össze, a tetejüknél pedig csavarjuk meg egy kicsit.

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, majd helyezzük egy vajjal kikent tepsibe a batyukat. Süssük legalább 25-30 percig, amíg el nem készül.

,

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email