Csirkeszárny fűszeres bundában

Csirkeszárny fűszeres bundában

A csirkeszárnyat alaposan megmossuk, majd papírtörlő segítségével szárazra töröljük. Ha megszáradtak megsózzuk őket ízlés szerint, majd tegyük félre őket.

A feltört tojáshoz hozzáadjuk a tejet és az szétzúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk a szárnyas fűszerkeveréket, valamint a mustárt és a Piros Aranyat. Dolgozzuk össze őket alaposan

Ezután fokozatosan adjunk hozzá annyira kukoricalisztet, hogy sűrű palacsintatésztaszerű állaga legyen. Egy serpenyőben melegítsünk fel olajat.

A csirke szárnyakat megforgatjuk a kukoricalisztben, majd a fűszeres tésztába is megforgatjuk. Ha kész, akkor óvatosan belehelyezzük a forró olajba, majd lefedjük. A lángot vegyük kisebbre, és lassan, többször is átfordítva süssük szép pirosra a húsokat. Ha elkészültek vegyük ki őket az olajból, és egy papírtörlőn szárítsuk őket.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email