Darált húsos penne

Darált húsos penne

A megtisztított lila hagymát és fokhagymát vágjuk fel apró kockákra. A paradicsom héját forró víz segítségével lehúzzuk, majd feldaraboljuk őket. A paprikát vékony csíkokra vágjuk fel.

Egy serpenyőben kezdjük el az olíva olajban párolni a lilahagymát. Adjuk hozzá a fokhagymát, majd a paprikát is, és folytassuk a pirítást. Néhány perc után sóval és borssal ízesítsük, majd adjuk hozzá a paradicsompürét is.

Keverjük össze alaposan, majd adjuk hozzá a zöldségleves alaplevet, valamint a hámozott paradicsom darabokat is, majd forraljuk össze őket körülbelül 10 percig.

A penne tésztát kezdjük el kifőzni egy fazék forrásban lévő vízben, melyhez egy kis sót is adtunk. Ha kifőtt a tészta, szűrjük és csepegtessük le, majd pedig keverjük össze a szósszal.

Tálaláskor egy kis zöldfűszerrel is díszíthetjük az ételt.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email