Mossuk meg alaposan a pontyot, szárítsuk meg, majd pedig sóval dörzsöljük át a külsejét. A hagymát kockázzuk fel, zsíron süssük üvegesre. Ezt követően adjuk hozzá a gombát, valamint a felszeletelt paprikát és paradicsomokat. Sóval, borssal ízesítjük igényünk szerint, majd főzzük sűrűre az egészet.
A csuszatésztát főzzük meg szűrjük át és keverjük el egy evőkanálnyi zsírral, annak érdekében, hogy ne ragadjanak össze. A pontyot forgassuk meg paprikás lisztbe majd süssük ki kevés olajon.
Egy tűzálló tál aljába rétegezzük fel a csuszatésztát, helyezzük rá a halszeleteket, valamint a gombás és zöldséges egyveleget. Ha ez kész van akkora vékonyra szeletelt szalonnát is hozzáadhatjuk.
A készülő étel tetejét locsoljuk meg tejföllel és süssük pirosra. Ehhez körülbelül 15 perc szükséges előmelegített sütőben. Tálalás előtt szórjuk meg apróra vágott zöldpetrezselyemmel.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.