Dorozsmai molnárponty

Dorozsmai molnárponty

Mossuk meg alaposan a pontyot, szárítsuk meg, majd pedig sóval dörzsöljük át a külsejét.  A hagymát kockázzuk fel, zsíron süssük üvegesre. Ezt követően adjuk hozzá a gombát, valamint a felszeletelt paprikát és paradicsomokat. Sóval, borssal ízesítjük igényünk szerint, majd főzzük sűrűre az egészet.

A csuszatésztát főzzük meg szűrjük át és keverjük el egy evőkanálnyi zsírral, annak érdekében, hogy ne ragadjanak össze. A pontyot forgassuk meg paprikás lisztbe majd süssük ki kevés olajon.

Egy tűzálló tál aljába rétegezzük fel a csuszatésztát, helyezzük rá a halszeleteket, valamint a gombás és zöldséges egyveleget. Ha ez kész van akkora vékonyra szeletelt szalonnát is hozzáadhatjuk.

A készülő étel tetejét locsoljuk meg tejföllel és süssük pirosra. Ehhez körülbelül 15 perc szükséges előmelegített sütőben. Tálalás előtt szórjuk meg apróra vágott zöldpetrezselyemmel.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email