Fetás csirkemell

Fetás csirkemell

A csirkemell filét megmossuk, megszárítjuk, majd oldalról bevágjuk úgy, hogy kisebb zsebek keletkezzenek rajta.

Egy serpenyőben olvasszunk vajat, majd adjuk hozzá a reszelt citromhéjat, a kakukkfűvet, valamint az összezúzott fokhagymát. Adjunk hozzá némi sót és borsot is. Ha elkészült, keverjük össze alaposan, majd kenjük át vele a csirkemellet.

 

Az aszalt paradicsomokat vágjuk fel kisebb darabokra, tegyünk ugyanígy a petrezselyemmel is. A feta sajtot morzsoljuk össze, majd adjuk hozzá a paradicsomot és a petrezselymet.

Az így kapott tölteléket töltsük bele a csirkemelleken kialakított zsebekbe.

Vegyünk elő egy jénait, kenjük ki olívával, majd helyezzük el benne a húsokat. Öntsünk a húsokra is egy kis olíva olajat.

A sütőt melegítsük elő 180 fokra, majd süssük készre az ételt.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email