Fokhagymás töltött gomba

Fokhagymás töltött gomba

A fokhagymás töltött gomba nagyon kedvelt zöldséges étel, húsmentes.

Fokhagymás töltött gomba recept

A gombák szárait levágjuk, majd megtisztítjuk őket. Vágjuk fel a szárat kisebb darabokra, majd tegyük félre.

A fokhagymát megtisztítjuk, majd összezúzzuk őket.

Egy serpenyőben kezdjük el hevíteni az olíva olajat. Dinszteljük meg benne a gombát, majd adjuk hozzá a fokhagymát is. Ha elkészült, öntsünk hozzá zsemlemorzsát, majd ízesítsük bazsalikommal, sóval, borssal.

A gombák kalapjait töltsük meg a zsemlemorzsás fokhagymás keverékkel, majd helyezzük őket egy tepsibe.

A sütőt melegítsük elő 180 fokra, a gombákat pedig fedjük le alufóliával. Süssük körülbelül 20 percig, majd ha elkészült, csepegtessünk rá egy kis citromlevet is.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter