A zsemlét először áztassuk be tejbe, majd pedig alaposan csavarjuk ki. Kockázzuk fel a sárgarépát, majd pároljuk meg a borsóval együtt. A fokhagyma gerezdeket préseljük szét, a vöröshagymát pedig vékony darabokra vágjuk fel. Aprítsuk fel a petrezselymet is.
Egy nagyobb tálban keverjük össze a zöldségeket a darált hússal, valamint adjuk hozzá a zsemlét és a tojást is. A keveréket ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg. A keveréket alaposan dolgozzuk össze, majd pihentessük 10-15 percre. Formázzuk belőle hengert, kenjük be olajjal, a külsejét pedig szórjuk meg zsemlemorzsával.
Az egészet tekerjük be alufóliába, és egy közepes méretű tepsiben süssük meg.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.