Fóliás fasirt

Fóliás fasírt

A zsemlét először áztassuk be tejbe, majd pedig alaposan csavarjuk ki. Kockázzuk fel a sárgarépát, majd pároljuk meg a borsóval együtt. A fokhagyma gerezdeket préseljük szét, a vöröshagymát pedig vékony darabokra vágjuk fel. Aprítsuk fel a petrezselymet is.

Egy nagyobb tálban keverjük össze a zöldségeket a darált hússal, valamint adjuk hozzá a zsemlét és a tojást is. A keveréket ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg. A keveréket alaposan dolgozzuk össze, majd pihentessük 10-15 percre. Formázzuk belőle hengert, kenjük be olajjal, a külsejét pedig szórjuk meg zsemlemorzsával.

Az egészet tekerjük be alufóliába, és egy közepes méretű tepsiben süssük meg.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email