Fűszeres töltött csirkecomb

Fűszeres töltött csirkecomb

A csirkecombokról távolítsuk el a bőrt, majd óvatosan vegyük ki a csontokat úgy, hogy a hús egyben maradjon. A hús vastagabb részét egy vágással szétnyitjuk. A combokat két nejlonzacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst megsózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel ízesítjük.

A paprikákat és a szalámit felszeleteljük, az újhagymákat pedig 4-5 cm-es darabokra vágjuk fel.

A hús egyik oldalára egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika szalámit, 2-3 szelet paprikát és 1 db újhagymát helyezünk.

A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd olajjal megkent és csípős paprikával megszórt alufóliára tesszük. Csavarjuk fel jól szorosra.

A tekercseket tepsibe helyezzük, majd közepes lángon, körülbelül 50 perc alatt megsütjük.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email