A csirkecombokról távolítsuk el a bőrt, majd óvatosan vegyük ki a csontokat úgy, hogy a hús egyben maradjon. A hús vastagabb részét egy vágással szétnyitjuk. A combokat két nejlonzacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst megsózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel ízesítjük.
A paprikákat és a szalámit felszeleteljük, az újhagymákat pedig 4-5 cm-es darabokra vágjuk fel.
A hús egyik oldalára egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika szalámit, 2-3 szelet paprikát és 1 db újhagymát helyezünk.
A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd olajjal megkent és csípős paprikával megszórt alufóliára tesszük. Csavarjuk fel jól szorosra.
A tekercseket tepsibe helyezzük, majd közepes lángon, körülbelül 50 perc alatt megsütjük.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.