Gombás csirkés bulgur

Gombás csirkés bulgur

A csirkemellet mossuk meg, töröljük szárazra, majd kockázzuk fel. A gombákból vágjunk vékony szeleteket.

Egy serpenyőben hevítsünk olíva olajat, majd kezdjük el pirítani a hús szeleteket. Ha elkészült tegyük félre.

A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel apró kockákra. Kezdjük el forró olajon dinsztelni, majd adjuk hozzá a gombát is. Kezdjük el párolni az alapanyagokat.

A paradicsomot és a paprikát felkockázzuk, és hozzáadjuk a gombához, végül a bulgurt is hozzáadjuk a keverékhez.

Adjunk hozzá némi vizet, majd főzzük puhára, ízesítéshez használjunk sót és borsot. Ha megpuhult a bulgur, akkor a pirított húst is hozzákeverjük.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email