Gyümölcsös csirkeleves

Gyümölcsös csirkeleves

Az előkészített és feldarabolt csirkeaprólékot tegyük fel fazék vízbe főni. Az almát hámozzuk meg, szeleteljük föl és locsoljuk meg citromlével hogy megelőzzük a barnulást. A meggyet magozzuk ki, ha nincs kimagozva. Adjuk hozzá a gyümölcsöket a leveshez, sózzuk, cukrozzuk ízlés szerint. Ezt követően fűszerezzük fahéjjal és szegfűszeggel. Ha minden hozzávaló megpuhult, vegyük le a levest a tűzről. A levesen gazdagíthatunk a következő módszerrel.  Dolgozzuk simára a lisztet, a tojást, a tejfölt és a citromhéjat, majd óvatosan vegyítsük a levesbe. Ezt követően újra forraljuk fel, ízesítsünk igényeink szerint, végül szórjuk meg a levesünket apróra vágott petrezselyemzölddel.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email