A pulykamell szeletek mindkét oldalát klopfoljuk ki, sóval és borssal alaposan szórjuk be, majd pedig dörzsöljük át fokhagymával a felületüket. Mind a 8 szelet pulykamellre terítsünk 1-1 szelet trappista sajtot. A gyümölcsök közül minden hús szeletre egy félét helyezzünk, így lesznek meggyes, ananászos, vagy szilvás pulykatekercseink is.
A hússzeleteket szórjuk meg enyhén őrölt borssal, majd pedig óvatosan tekerjük össze őket. A rögzítéshez használhatunk cérnát, vagy hústűt is. Forgassuk meg a hústekercset egy kevés lisztben, azután forró olajban forgassuk meg. Ezt követően minden tekercsre tekerjünk fel egy szál bacon szalonnát, majd helyezzük a pulykatekercseket egy előre kivajazott hőálló tálba. Süssük őket addig, míg szépen meg nem pirulnak, ezt követően pedig szórjuk meg őket reszelt sajttal.
Tálalás során használhatjuk a maradék gyümölcsöket, vagy különböző gyümölcs szószokat is.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.