Hagymás rostélyos

Hagymás rostélyos

A rostélyos szeleteket alaposan mossuk meg, a hártyás, inas részeket távolítsuk el. A szeletek szélét egy éles késsel vágjuk be. A hússzeletek szórjuk meg törött borssal, majd pedig kenjük be jó vastagon olajjal. Takarjuk le, majd tegyük a hűtőbe egy fél órára.

A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd karikázzuk fel őket, ezután olajon alaposan süssük meg őket, míg ropogósak nem lesznek. A sült hagymát vegyük ki az olajból, a helyére pedig tegyük be a hússzeleteket és süssük meg őket.

A pirított hagymát a tálaláskor szórjuk rá a hússzeletek tetejére. Az ételhez kiváló köret lehet a sült krumpli, vagy akár a rizs is.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email