Hagymás sült csirkemáj

Hagymás sült csirkemáj

A csirkemájat alaposan megtisztítjuk, megtöröljük, majd kisméretű kockákra vágjuk fel. A bacont szintén kockázzuk fel.

A vöröshagyma héját eltávolítjuk, majd karikákra vágjuk, a karikákat szétbontjuk és félre rakjuk.

Egy tepsit kiolajozunk, majd rászórjuk a hagymát. Ehhez hozzáadjuk a felkockázott májat, melyet megsózunk, valamint adunk hozzá némi majorannát. Hozzáadjuk a bacont, az össze zúzott fokhagymát, megszórjuk kakukkfűvel. Öntsük bele a tepsibe a fehérbort, majd kezdjük el sütni.

A sütéshez melegítsük elő a sütőt 200 fokra, majd süssük legalább fél órán keresztül.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email