Hátszínszelet Udvarmester módra

Hátszínszelet Udvarmester módra

A hátszínt mossuk meg alaposan, majd az inakat és a faggyús részt távolítsuk el róla. Következő lépésként alaposan dörzsöljük be mindkét oldalukat borssal, majd kenjük be őket mustárral.

Helyezzük a hátszín szeleteket egy tálba, és öntsük bele annyi olajat, hogy teljesen ellepje a húst. Tegyünk rá fedőt, és tegyük be a hűtőbe legalább 48 órára.

A fűszeres vaj elkészítéséhez keverjük habosra a vajat, majd pedig adjuk hozzá az apróra vágott tárkonyt és petrezselymet. Öntsünk hozzá egy kis citromlevet, majd borsozzuk meg. Zúzzuk össze a fokhagymát, majd adjuk hozzá a keverékhez a Worchester szószt és keverjük össze alaposan. Tegyük rá egy alufóliára, majd tekerjük fel és tegyük be a fagyasztóba.

A pácolás befejezése után töröljük le a felesleges olajat a szeletekről, majd forró grillre helyezve 8-8 percig süssük mindkét oldalukon. Ha a szeletek megsültek, mindegyikre tegyünk egy karikányi mennyiséget a vajból.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email