Az élesztőt futtassuk fel langyos vízben 2 evőkanál liszttel, majd pihentessük 5-6 percig. Ezt követően öntsük rá a többi liszt tetejére. Adjuk hozzá a sót, olajat, valamint a margarint is. A keveréket gyúrjuk össze alaposan, majd tegyük félre addig, amíg a tészta megkel.
Reszeljük le a hagymát, és dinszteljük meg az olajon. Zúzzunk össze egy fokhagymagerezdet, majd adjuk hozzá a hagymához. A paradicsomot mártsuk forró vízbe, majd húzzuk le a héját és szeleteljük fel. A paradicsomot is adjuk hozzá a hagymához, majd fűszerezzük meg. A keveréket kezdjük el főzni, majd passzírozzuk le.
Bontsuk fel a halkonzervet, majd ha lecsepegtettük, morzsoljuk szét a halat. Adjunk hozzá petrezselymet.
Vegyünk egy tepsit, majd olajozzuk be. A tésztát simítsuk bele a tepsibe egyenletesen, majd kenjük át az elkészült öntettel. Adjuk hozzá a halas keveréket, majd szórjuk meg a tetejét fekete olívával.
A pizza tetejét szórjuk meg parmezánnal, valamint egy kis halolajjal és egy előmelegített sütőben süssük készre.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.