Ínyes libapecsenye

Ínyes libapecsenye

A libát tisztítsuk meg alaposan, majd hagyjuk kicsit száradni. Sózzuk meg alaposan, majd a belsejét dörzsöljük be őrölt borssal, valamint sóval. Tisztítsuk meg a fokhagyma gerezdeket, a vöröshagymát, majd a petrezselyemmel együtt helyezzük be a liba belsejébe.

A libát egy nagyobb méretű, mély tepsibe helyezzük el, majd pedig öntsünk alá egy kevés vizet. Süssük körülbelül 3 órán keresztül, mindeközben locsolgassuk a saját levével. Miután alaposan megsült a liba kívül belül, vegyük ki a sütőből, daraboljuk fel, majd tegyük őket egy tálba. Köretként kiváló választás hozzá a petrezselymes krumpli.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email