Kakukkfüves libamell

Kakukkfüves libamell

A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel apró kockákra. Ehhez adjuk hozzá a nagyobb darabokra vágott sárgarépákat, zellert, és a petrezselyem gyökeret. A libazsírt hevítsük fel, majd helyezzük bele a liba mellét úgy, hogy a húsosabb része kerüljön fentre. A libamell köré helyezzük a kisebb-nagyobbra vágott zöldségeket, és szórjuk meg kakukkfűvel, valamint ízlés szerint sóval. Ezután pirítsuk meg, közben pedig némi húslevessel és borral locsolgassuk.

Ha a hús elkészült, a zsírját szedjük le, majd a párolt zöldségeket passzírozzuk át a hús zaftjával. Ez lesz az étel mártása. A húst daraboljuk fel 4 részre és az elkészült mártással, rizzsel, valamint salátával tálaljuk.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email