Karajszeletek tárkonyos mártásban

Karajszeletek tárkonyos mártásban

A hosszúkarajt vékonyra szeleteljük fel, majd klopfoljuk ki mindkét oldalát. Szórjuk meg sóval és borssal, majd pedig liszttel is, majd forró olajba dobva süssük elő őket. A lecsepegtetett hússzeleteket tegyük félre, de tartsuk melegen.

A maradék olajunkban süssük addig a hagymát, amíg üveges nem lesz, majd öntsük fel az egészet fél liternyi húslevessel. A csokor tárkonyt helyezzük bele, majd forraljuk fel a keveréket. Ha felforrt, helyezzük vissza a karajszeleteket, majd pedig pároljuk őket lassú tűzön, amíg meg nem puhulnak.

Az étkezési keményítőt adjuk hozzá némi hideg vízhez, majd, keverjük el, majd pedig adjuk hozzá az ételhez. Az íz savanyításához használjunk tejfölt, vagy akár egy kis tárkonyt is. Vegyük ki a tárkony csokrot az ételből, mielőtt tálaljuk. Köretként párolt rizst használjunk.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email