Krémes csirkecomb

Krémes csirkecomb

A csirkecombokat tisztítsuk meg, majd a szárítást követően szórjuk meg sóval és borssal.

A vajat felolvasztjuk egy nagyobb lábasban, és elkezdjük pirítani benne a csirkét, úgy, hogy mindkét oldala aranybarna legyen. Vegyük ki a combokat, majd adjunk lisztet a vajhoz. Melegítsük néhány percig.

A tejet és a tejszínt felforraljuk. Fűszerezzük sóval és borssal, majd belekeverjük a marék petrezselyemzöldjét és a majonézt, utána pedig adjuk hozzá vajas keveréket, és kis lángon főzzük körülbelül 3 percig.

A tésztát kifőzzük forrásban lévő, sós vízben, majd lecsepegtetjük és félretesszük.

Egy hőálló tálat kenjünk ki olajjal. A kisebb darabokra szétszedett brokkolit és a csirkecombot a tálba helyezzük, és majd meglocsoljuk tejszínes szósszal. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, majd 25-30 perc alatt készre sütjük az ételt.

Tálaláskor először a tésztát szedjük ki a tányérra, majd pedig arra helyezzük el a combokat és a szószt.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email