Lepcsánka zellerrel és sárgarépával

Lepcsánka zellerrel és sárgarépával

A zöldségeket mossuk meg alaposan, majd hámozzuk meg a burgonyákat, áztassuk vízbe, majd reszeljük le. A sárgarépákat és a zellergumót szintén reszeljük le, majd keverjük össze a krumplival.

A vöröshagymát tisztítsuk meg a héjától, majd vágjuk fel apró darabokra.

A burgonyát és a répát keverjük össze az apróra vágott vöröshagymával, valamint a zellerrel, majd adjuk hozzá a fokhagymaport, a lisztet, a 2 tojást, valamint a fél deci tejfölt. Szórjuk meg apróra vágott petrezselyem zöldjével, majd keverjük össze alaposan az alapanyagokat.

Tegyük félre egy kis időre, majd kezdjünk el olajat hevíteni. Ebbe kanalazzuk bele a megfelelő mennyiséget, majd lapítsuk le és süssük át mindkét oldalukon. Ha elkészült, azonnal tálalhatjuk.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email