Libamáj magyarosan

Libamáj magyarosan

A két fej vöröshagymát pucoljuk meg, majd szeleteljük fel. Ha ez kész, akkor addig pirítsuk, míg üveges nem lesz. Eztán adjuk hozzá a felszeletelt kolbászt, valamint karikázzuk fel a paprikákat, majd azt is adjuk hozzá a hagymához. Ha hozzávalók kezdenek puhulni, akkor adjuk hozzá a paradicsomokat is, melyről korábban a héját eltávolítottuk, valamint felszeleteltük. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg, majd miután elkészült, tartsuk melegen.

Következő lépésként szeleteljük fel a libamájat, majd sózzuk meg. Forgassuk meg a sózott, szeletelt májat lisztben, majd felhevített olajon süssük meg őket. A petrezselymes rizs tetejére helyezzük el a megsült libamáj szeleteket, majd pedig tegyük rá a kolbászt, és a megpuhult zöldségeket is. Díszítésként és további ízesítésként adjuk hozzá a megpirított szalonnákat is.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email