Ludaskása

Ludaskása

A kicsontozott libacombokat kockázzuk fel. A libazsírban pároljuk meg a hagymát, addig, míg az üveges nem lesz. Ha ez megtörtént, helyezzük rá a felkockázott libacombot is. A zellert, répát, karalábét valamint a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, felkockázzuk, majd pedig hozzá adjuk a libacombhoz.

Ízlés szerint adjunk hozzá sót és borsot, majd pedig öntsük fel a 3 dl húslevessel. A csiperkegombát szeleteljük fel, majd egy kis libazsírban pároljuk meg. A körethez használt rizst először megpirítjuk, majd felöntjük vízzel, ezután készre főzzük.

Ha a rizs elkészült, hozzáadjuk a gombát és a felaprított petrezselyemzöldet. Tálalás előtt süssük ki a felszeletelt libamájat hirtelen, tegyünk ugyanígy a tepertővel is. A gombás rizst, valamint a húst összekeverjük, majd hozzáadjuk a libamájat és a tepertőt is. Az étel remek kiegészítője lehet a kovászos uborka.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email