Magyaros sertéscsülök

Magyaros sertéscsülök

Hámozzuk meg krumplit, karikázzuk fel, majd tisztítsuk meg a céklát és vágjuk apró kockákra.

Tisztítsuk meg a hagymát, majd szeleteljük fel. A gombát vágjuk fel vékony szeletekre.

A csülköt daraboljuk fel a megfelelő méretűre.

Zsírozzunk ki egy tepsit, majd helyezzük el benne a krumplit és a hagymát. Adjuk hozzá a feldarabolt csülköt is. Adjunk hozzá némi zsírt, majd sózzuk, borsozzuk meg. A felkockázott céklát is helyezzük a tepsibe.

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, majd alufóliával letakarva süssük legalább 15 percig.

Locsolgassuk a csülköt a saját levével, majd újabb 15 perc után vegyük le róla a fóliát és adjuk hozzá a gombát. Locsoljuk meg még egyszer a saját levével, majd süssük további 15 percet.

Zárjuk el a tűzhelyet, takarjuk be ismét alufóliával, majd pihentessük 15 percig és el is készültünk.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email