Majorannás karaj

Majorannás karaj

Első lépésként csontozzuk ki a karajt, majd dörzsöljük át sóval, ételízesítővel, valamint mustár és majoranna keverékével.

Vegyünk elő egy jénai tálat, majd egy ujjnyi vizet töltsünk bele. Helyezzük be a sütőbe a vízzel töltött jénait, majd kezdjük el felforrósítani.

Ha a víz már forró, helyezzük bele a húst, dobjunk mellé egy babérlevelet, majd fedjük le.

Ha a hús megpuhult, vegyük ki, majd szeleteljük fel. A visszamaradt pácléhez adjuk hozzá a reszelt tormát, valamint liszttel elkevert tejfölt, amik besűrítik a páclevet.

A hússzeleteket helyezzük vissza a hőálló tálba, majd forraljuk újra őket.

Köretként készítsünk hozzá tarhonyát, vagy krumplipürét.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email