Majorannás tokány

Majorannás tokány

A marhahúst először szeleteljük fel, majd pedig majd pedig vágjuk fel hosszúkás, vékony csíkokra. A vöröshagymát szeleteljük fel, a paradicsomokat a héjuk eltávolítását követően pedig vágjuk 8 felé. A paprikát kockázzuk fel, majd tegyük félre.

Hevítsük fel az olajat, majd kezdjük el pirítani rajta a marhahúst. Szórjuk meg borssal, majd ha elég levet engedett ki magából, párolás közben a saját levével locsolgassuk majd. Adjuk hozzá a korábban felaprított paradicsomot, paprikát, valamint a hagymát, majd szórjuk meg majorannával.

Ha minden hozzávalónk megpuhult, akkor elkészült az ételünk. A tálaláshoz vajas krumplipürét, valamint friss káposztasalátát javaslunk.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email