Vegyünk egy tálat, tegyünk bele a lisztet, a vajat, sót, valamint némi vizet és dolgozzuk őket alaposan össze. Ha a tészta teljesen sima, takarjuk be, majd tegyük be a hűtőbe körülbelül 2 órára.
Vágjuk fel a hagymát, majd vajon pároljuk meg, utána pedig szórjuk meg petrezselyemzöldjével. A sült marhahúst daráljuk össze, majd keverjük össze a hagymával.
Lisztezzük meg a gyúródeszkát, majd formázzunk egy hengert a tésztából. Ebből vágjunk le egyforma méretű darabokat, majd lapítsuk ki őket. Kanalazzuk rájuk a húst az egyik felükre, majd takarjuk le a másik felével. Nyomkodjuk össze a széleit, úgy, hogy szép kerek formát kapjunk.
A töltött pogácsákat tegyük egy sütőlapra, majd kenjük be tejjel összekevert tojással. Helyezzük az ételt egy előmelegített sütőbe, majd legalább fél órán keresztül süssük.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.