Mexikói csípős csirke

Mexikói csípős csirke

Mexikói csípős csirke recept

Egy serpenyőben kezdjünk el hevíteni egy evőkanál olíva olajat, majd adjunk hozzá egy evőkanál vajat is. A zöldségkeverékről a felesleges vizet leitatjuk, majd ropogósra pároljuk az vajas olajos keveréken.

A csirkemell filét megmossuk, megtöröljük, majd egy másik serpenyőben 1-1 evőkanál vajon és olajon megpirítjuk.

Ha a csirkemell szépen megpirult, hozzáadjuk a ropogós zöldségeket. Ízesítéshez használjunk chilit, rozmaringot, petrezselyem zöldjét, ételízesítőt, valamint kakukkfüvet. Pirítsuk őket tovább néhány percig. Köretként készítsünk hozzá párolt rizst.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter