A mexikói csípős csirke kedvelt étel a a csípőset szeretők körében.
Mexikói csípős csirke recept
Egy serpenyőben kezdjünk el hevíteni egy evőkanál olíva olajat, majd adjunk hozzá egy evőkanál vajat is. A zöldségkeverékről a felesleges vizet leitatjuk, majd ropogósra pároljuk az vajas olajos keveréken.
A csirkemell filét megmossuk, megtöröljük, majd egy másik serpenyőben 1-1 evőkanál vajon és olajon megpirítjuk.
Ha a csirkemell szépen megpirult, hozzáadjuk a ropogós zöldségeket. Ízesítéshez használjunk chilit, rozmaringot, petrezselyem zöldjét, ételízesítőt, valamint kakukkfüvet. Pirítsuk őket tovább néhány percig.
Köretként készítsünk hozzá párolt rizst, de tejszínes kukoricával is találhatjuk.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.