Mézes sült csirkecomb

Mézes sült csirkecomb

A csirkecombokat tisztítsuk meg, majd töröljük szárazra. Ha ezzel megvagyunk, vágjuk őket félbe, majd sózzuk meg őket. Helyezzük őket egy tepsibe, locsoljunk rá egy kevés olajat, majd takarjuk le alufóliával. Süssük őket legalább 30 percig.

A vöröshagymát tisztítsuk meg, és vágjuk fel nagyon finomra őket. Egy serpenyőben hevítsünk olajat, majd dinszteljük meg benne a hagymát. Ha elkészült, adjunk hozzá a 1-2 evőkanál ketchupot, sót, borsot, majd pedig forraljuk fel ismét.

Az időközben elkészült csirkecombokat egy lapos tűzálló tálba helyezzük, a tetejüket pedig bekenjük a mézes ketchupos öntettel. Tegyük vissza az előmelegített sütőbe és 200 fokon süssük legalább 10 percen keresztül. Sütés közben egy-két alkalommal ismét bekenhetjük az öntettel. Majonézes kukoricasaláta kiváló köret hozzá.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email