A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, megszórjuk sóval és borssal, majd pedig bepanírozzuk. Először a lisztben, majd a felvert tojásban, végül pedig a zsemlemorzsában. A bepanírozott húst forró olajban arany barnára sütjük.
Egy fazékban vizet forralunk melyhez egy kis sót adunk hozzá. A tésztát a forró vízben kifőzzük és leszűrjük, majd pedig félretesszük.
A sonkát vékony csíkokra vágjuk fel, a gombát pedig a tisztítást követően felszeleteljük.
A felhevített olívaolajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a felcsíkozott sonkát és a gombaszeleteket, majd megpirítjuk őket. Sóval, borssal, oregánóval ízesítjük, majd hozzákeverjük a paradicsomszószt. Ezután alaposan összefőzzük őket. Ha elkészült összekeverjük a kifőzött tésztát, majd hozzáadjuk a rántott húst is.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.