Mozzarellás csirkemell

Mozzarellás csirkemell

A csirkemellet tisztítsuk meg, majd töröljük szárazra. Hosszanti irányban vágjuk be. Óvatosan klopfoljuk ki, majd szórjuk meg sóval és borssal. Ha elkészültünk néhány órára tegyük be a hűtőbe.

A lisztet keverjük össze a fűszerpaprikával, majd forgassuk meg benne a húst.

Egy serpenyőben kezdjük el hevíteni az olajat, majd megpirítjuk benne a csirkemell mindkét oldalát.

Egy tepsit kenjünk ki olajjal, majd tegyük bele a csirkemell darabokat.

A mozzarellát szeleteljük fel, majd helyezzük őket a hússzeletek tetejére. Szórjuk meg egy kis borssal, majd egy evőkanál olíva olajat is adjunk hozzá.

A sütőt melegítsük elő 180 fokra, majd süssük a húst legalább 15 percig. Tálalás előtt friss petrezselyem zöldjével szórjuk meg.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email