A fokhagymát tisztítsuk meg, majd reszeljük finomra. Egy tálban keverjük össze a mustárt, a fokhagymát, és a tejfölt, majd adjunk hozzá némi ételízesítőt, sót és borsot.
Olvasszuk meg a vajat, majd kenjük be vele a csirkecombokat. A vajas csirkecombokat ezután mártogassuk bele a fokhagymás tejfölös szószba, majd helyezzük őket egy tepsibe.
Miután az összes csirkecomb elkészült, takarjuk le a tepsit alufóliával, majd melegítsük elő a sütőt.
A 220 fokon előmelegített sütőben süssük körülbelül 40-45 percig. Közben reszeljük le a sajtot.
40 percnyi sütést követően vegyük le az alufóliát, adjuk hozzá a sajtot, majd süssük tovább addig, amíg szépen megpirul a sajt.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.