Mustáros fokhagymás csirkecomb

Mustáros fokhagymás csirkecomb

A fokhagymát tisztítsuk meg, majd reszeljük finomra. Egy tálban keverjük össze a mustárt, a fokhagymát, és a tejfölt, majd adjunk hozzá némi ételízesítőt, sót és borsot.

Olvasszuk meg a vajat, majd kenjük be vele a csirkecombokat. A vajas csirkecombokat ezután mártogassuk bele a fokhagymás tejfölös szószba, majd helyezzük őket egy tepsibe.

Miután az összes csirkecomb elkészült, takarjuk le a tepsit alufóliával, majd melegítsük elő a sütőt.

A 220 fokon előmelegített sütőben süssük körülbelül 40-45 percig. Közben reszeljük le a sajtot.

40 percnyi sütést követően vegyük le az alufóliát, adjuk hozzá a sajtot, majd süssük tovább addig, amíg szépen megpirul a sajt.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter