Mustáros sült tarja

Mustáros sült tarja

A húst az előző nap készítjük elő. Ehhez egy zárható edénybe helyezzük a húst, amit megsózunk, borsozunk, hozzáadjuk a fűszer keveréket, valamint bekenjük őket mustárral. Adjunk hozzá annyi olajat, hogy a húst ellepje, majd tegyük be a hűtőbe. A pácoláshoz célszerű legalább egy napig pihentetni a húst.

A burgonyát mossuk meg, majd hámozást követően vágjuk fel őket fél centis karikákra.

A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel karikákra őket.

Egy megfelelő méretű tepsit kenjünk ki olajjal, majd helyezzük bele a krumplit. Ízesítsük sóval, borssal, majd 180 fokon elkezdjük sütni őket.

20 perc után adjuk hozzá a hagymát, valamint a hússzeleteket. A megtisztított fokhagymákat félbevágjuk, majd ráhelyezzük a húsra. A húshoz használt olajból öntsünk hozzá az ételhez, majd süssük az egészet további 25-30 percig.

Utolsó lépésként adjuk hozzá a bacon szeleteket, majd fedő nélkül süssük tovább 15-20 percig.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email