A húst az előző nap készítjük elő. Ehhez egy zárható edénybe helyezzük a húst, amit megsózunk, borsozunk, hozzáadjuk a fűszer keveréket, valamint bekenjük őket mustárral. Adjunk hozzá annyi olajat, hogy a húst ellepje, majd tegyük be a hűtőbe. A pácoláshoz célszerű legalább egy napig pihentetni a húst.
A burgonyát mossuk meg, majd hámozást követően vágjuk fel őket fél centis karikákra.
A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel karikákra őket.
Egy megfelelő méretű tepsit kenjünk ki olajjal, majd helyezzük bele a krumplit. Ízesítsük sóval, borssal, majd 180 fokon elkezdjük sütni őket.
20 perc után adjuk hozzá a hagymát, valamint a hússzeleteket. A megtisztított fokhagymákat félbevágjuk, majd ráhelyezzük a húsra. A húshoz használt olajból öntsünk hozzá az ételhez, majd süssük az egészet további 25-30 percig.
Utolsó lépésként adjuk hozzá a bacon szeleteket, majd fedő nélkül süssük tovább 15-20 percig.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.