Paprikás krumpli kolbásszal

Paprikás krumpli kolbásszal

A hagymát tisztítsuk meg és kockázzuk fel. Karikázzuk fel a kolbászt.

A szalonnát vágjuk fel apró kockákra, majd kezdjük el olajon pirítani. Adjuk hozzá a megtisztított és felaprított hagymát, majd szórjuk meg némi őrölt köménnyel.

Ízesítsük sóval, borssal, majd adjuk hozzá a kolbászt is az ételhez.

Ha jól átpirult, adjuk hozzá a felszeletelt paradicsomokat és paprikát. Ha a zöldségek megpuhultak, adjuk hozzá a fűszerpaprikát is.

A krumplit tisztítsuk meg, majd vágjuk fel a kívánt méretűre. Adjunk hozzá annyi vizet, ami éppen ellepi majd. Főzzük addig, míg a krumpli meg nem puhul, szükség szerint sózzuk, borsozzuk.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email