A hagymát tisztítsuk meg és kockázzuk fel. Karikázzuk fel a kolbászt.
A szalonnát vágjuk fel apró kockákra, majd kezdjük el olajon pirítani. Adjuk hozzá a megtisztított és felaprított hagymát, majd szórjuk meg némi őrölt köménnyel.
Ízesítsük sóval, borssal, majd adjuk hozzá a kolbászt is az ételhez.
Ha jól átpirult, adjuk hozzá a felszeletelt paradicsomokat és paprikát. Ha a zöldségek megpuhultak, adjuk hozzá a fűszerpaprikát is.
A krumplit tisztítsuk meg, majd vágjuk fel a kívánt méretűre. Adjunk hozzá annyi vizet, ami éppen ellepi majd. Főzzük addig, míg a krumpli meg nem puhul, szükség szerint sózzuk, borsozzuk.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.