Paradicsomos újburgonya

Paradicsomos újburgonya

Az újkrumplit tisztítsuk meg, majd enyhén sózott vízben kezdjük el főzni.

A vöröshagymát tisztítás után daraboljuk fel, majd dinszteljük meg némi olívaolajon. Amíg párolódik, vágjuk fel apróra a fokhagymát is, majd adjuk hozzá a vöröshagymához.

Szórjuk meg kakukkfűvel, adjunk hozzá az ízlésünknek megfelelő chilit.

Futtassuk meg az olajon, majd adjuk hozzá a paradicsomkonzervet, sózzuk és borsozzuk meg, majd kis lángon folytassuk a főzést.

A megtisztított újkrumplit főzzük addig, amíg elég puha nem lesz, ha elkészült, csepegtessük le. Hagyjuk hűlni egy kis ideig, majd vágjuk fel kockákra.

Vegyünk egy mélyebb serpenyőt, majd egy kis olajban pirítsuk meg a felkockázott krumplit. Ízesítésképpen adjunk hozzá egy kis friss rozmaringot, valamint fokhagymát.

Tálaláskor a krumplira öntsük rá a paradicsomos ragut.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email