Paraszt tarhonya

Paraszt tarhonya

Az olajat egy serpenyőben elkezdjük hevíteni, majd a tarhonyát arany barnára pirítjuk benne.

Adjunk hozzá némi vizet, majd sózzuk meg. Fedő alatt főzzük addig, míg a vizet felszívja, valamint elég puha nem lesz.

A debreceni kolbászból vékony karikákat vágunk. A vöröshagymát megpucoljuk és felaprítjuk apró darabokra.

Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, majd hozzáadjuk a vöröshagymát, és üvegesre pároljuk. Amikor már kellően megpárolódott, adunk hozzá 2 gerezd összezúzott a fokhagymát.

Adjuk hozzá a kolbászkarikákat, majd alaposan keverjük össze, igény esetén sózzuk meg, majd pirítsuk pár percig. Ételízesítővel még jobb íz érhető el, valamint adjunk hozzá egy teáskanálnyi Piros aranyat és fűszerpaprikát is.

Alaposan keverjük össze, adjunk hozzá vizet, majd kezdjük el főzni. Pár perc főzés után az étel besűrűsödik. Ha elkészült, keverjük össze a tarhonyával.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email