Parmezános pulyka

Parmezános pulyka

A parmezánt reszeljük le, majd tegyük félre. A paradicsomokat mossuk meg, majd szeleteljük fel a mozzarellával együtt.

A pulykamell szeleteket tisztítsuk meg, töröljük szárazra, majd óvatosan klopfoljuk ki. Törjük fel a tojást, majd egy tálban keverjük össze a parmezánnal. Ízesítsük sóval és borssal.

Egy serpenyőben keverjük össze az olíva olajat némi vajjal, majd kezdjük el hevíteni. A hússzeletek mindkét oldalát süssük meg benne.

Vegyünk elő egy tepsit, majd helyezzük el benne a megpirított húsokat. Öntsük rá a parmezános tojásos keveréket, majd minden húsra tegyünk 1-2 szelet paradicsomot, valamint 1 szelet mozzarellát.

A sütőt melegítsük elő 200 fokra, majd süssük addig az ételt, amíg a sajt szépen meg nem pirul rajta.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email